Content creëren voor jouw bedrijf

Voelt het maken van interessante content voor jouw doelgroep als een te grote opgave? Of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Dan kan ik dit voor jou doen, zodat je jouw klanten en volgers op een makkelijke manier aan je kunt (blijven) binden zonder al te veel moeite. 

 

Wat wordt er nou eigenlijk verstaan onder content? 'Content is alle informatie, in welke vorm dan ook, die je door communicatie op je omgeving wil overbrengen'. Content heb je dus in allerlei vormen. Van een maandelijkse nieuwsbrief tot een filmpje op social media waarin je meer over jouw bedrijf vertelt. De kern is dat wat je communiceert, aansluit op jouw doelgroep en een verhaal vertelt. 

Hoe gaan we te werk?

Om te beginnen gaan we bespreken en bekijken wat je nu al doet aan het verspreiden van content. Wat gaat er goed en wat verdient er juist aandacht. Om waardevol materiaal voor jou te kunnen maken, gaan we in gesprek over jouw doelgroep. Wie zijn ze en waar worden ze warm van? 

 

Vervolgens breng ik jouw wensen in kaart. Hoe wil jij jouw bedrijf profileren en hoe juist niet? Dat is bepalend voor het soort content dat ik voor je ga maken en ook via welke kanalen we die gaan verspreiden. 

 

We kiezen samen de vormen die passen bij jou en jouw bedrijf. Dat kunnen filmpjes zijn die ik maak, maar ook foto's of verhalen die iets vertellen over jou als ondernemer. Ik zorg dat het klopt en er een verhaal in verweven zit. 

 

Jij levert de input over jouw bedrijf, product of dienst en ik giet het vervolgens in een vorm die daarbij past. Op die manier werken we samen aan het profileren van jouw bedrijf. 

Vervolgens

Na het eerste gesprek, maak ik een plan op basis van jouw wensen en het verhaal van jouw onderneming. Hiermee ga ik aan de slag na jouw goedkeuring. Afhankelijk van de afspraken die we maken, lever ik de content bij jou aan. 

 

De ene ondernemer is al helemaal thuis binnen de verschillende kanalen om content te verspreiden, de andere heeft wat minder 'digitale vingers'. Afhankelijk van hoe handig jij bent, plannen we begeleiding in bij het beheren van de kanalen waar jij de boodschap van je bedrijf verspreidt. 

Kosten

De kosten voor contentcreatie hangen af van welk middel en kanaal we gaan gebruiken, maar ook van hoe handig je zelf al bent.

 

Mijn tarief is €55,00 excl. btw per uur. Wanneer ik jouw wensen heb gehoord, kan ik een offerte maken en inschatten hoe veel uur ik in moet zetten voor jouw bedrijf. Daar volgt een projectprijs uit zodat jij weet wat de kosten per maand zijn en je niet voor verrassingen komt te staan.