Advies & Coaching

Het bieden van waardevolle content is een belangrijk middel om jouw klanten en volgers aan je te binden. Voor sommige ondernemers is het maken ervan echter een hele opgave. Goed nieuws: iedereen kan het (leren)! Ik help daarbij. Samen gaan we een plan opstellen en help ik je op weg.

 

We gaan kijken naar wat er al goed gaat en naar wat er beter kan. Daarbij ga ik je leren hoe je makkelijk in concepten kan denken en hoe je de content daadwerkelijk kunt maken. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is plezier! Als jij vanuit plezier content kunt creëren, zul je merken dat het veel makkelijker gaat. Dat plezier zit er hoe dan ook ergens, je hebt jouw onderneming niet voor niets op de wereld gezet namelijk. We gaan kijken naar wat bij jou past en dus niet wat de laatste trends zijn. Als jij op een video helemaal dichtslaat, gaan we dat dus niet inzetten en zoeken we een ander middel waar jij wel mee kunt floreren. 

Wat is content precies?

  con·tent 

  • Content is alle informatie, in welke vorm dan ook, die je door communicatie op je omgeving wil overbrengen.
  • 1) Bevredigd 2) Genoegen 3) In zijn schik.

Mijn doel: beide punten aan elkaar verbinden! Want als je vanuit een bepaald plezier content kunt creëren, kost het je vaak weinig moeite én ontstaan er waardevolle ideeën. 

 

Het kan dus eigenlijk van alles zijn. Dat is fijn want dan kun je op zoek gaan naar hetgeen dat bij jou past. Van jouw kennis in een blog beschreven tot aan een mooie foto of filmpje dat iets vertelt. Dat laatste is eigenlijk de kern: er moet een verhaal of boodschap achter hetgeen je communiceert zitten.

Waarom is het zo belangrijk?

De tijd van 'platte promotie' is wat mij betreft voorbij. Hoewel je soms natuurlijk best even van de daken mag schreeuwen dat je een nieuw product hebt, worden mensen tegenwoordig vooral warm van een goed verhaal. Hoe dat nieuwe product gemaakt wordt bijvoorbeeld of vanuit welke beweegredenen. Een goed verhaal blijft hangen. 

Kosten

Pakket advies & coaching: €290,00 excl. btw

  • Intakegesprek: 1 uur waarin we bespreken wat er goed gaat, wat er beter kan en met welke doelen we aan de slag gaan;
  • Plan opstellen: Ik stel na het intakegesprek een plan op waar je op terug kunt vallen;
  • Aan de slag: 2 uur advies en coaching in het creëren van de content;
  • Feedback: 1 uur (verdeeld in te zetten) om te sparren of feedback te geven op het door jou gemaakte materiaal. 

Deze uren kunnen afhankelijk van jouw wensen zowel online ingevuld worden als op locatie. De prijs is exclusief eventuele reiskosten. 

 

Heb je andere wensen dan bovenstaande of wil je een losse sessie boeken? Neem vooral contact met mij op zodat ik een offerte op maat voor je kan maken.