Mijn diensten

Beeldtaal creëren


Er wordt zoveel gecommuniceerd dat het heel belangrijk is om de juiste beeldtaal voor jouw onderneming, aansluitend op je doelgroep en de kernwaarden van je bedrijf, te kiezen. Je wilt er immers uitspringen! Ik help je hiermee en lever een kant-en-klare map met beelden aan waar je moeiteloos mee kunt opvallen. 


Contentcreatie


Kost het maken van interessante content voor jouw doelgroep je te veel moeite? Of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Dan kan ik dit voor jou doen zodat, je jouw klanten en volgers op een makkelijke manier aan je kunt (blijven) binden zonder al te veel moeite. 


Online sessie


Wil je laagdrempelig beginnen of gewoon een uurtje sparren omdat je vastloopt? Dan kan dat tijdens een online sessie. Even samen 'de hei op' als het ware. Tijdens een sessie van een uur (of langer op verzoek) gaan we aan de slag met een concreet vraagstuk waar je stappen in wilt zetten. 


Advies & Coaching


Het bieden van waardevolle content is een belangrijk middel om jouw klanten en volgers aan je te binden. Voor sommige ondernemers is het maken ervan echter een hele opgave. Goed nieuws: iedereen kan het (leren)! Ik help daarbij. Samen gaan we een plan opstellen en help ik je op weg.